Naglar

Naglar

Vi har valt att arbeta med gelé och använder oss av flera olika märken som  en Vogue , DISTINCTION och Lilly Nails för nagelskulptering och Gelè lack för bästa och skonsammaste resultat.

Konstnaglar med Gele


Hos oss har vi olika steg för våra nagelteknologer där vår årserfarenhet styr priset på våra behandlingar.

-Trainee till 2 års erfarenhet, -Professional till 10 års erfarenhet och -Veteran från 10 års erfarenhet.


Vi utför nagelförlängning med tipp (ABS plast) /på mall eller förstärkning på befintlig nagel. Dina naglar rengörs och poleras så dom är fri från avlagring och smuts. Tipp/mall fästs längst fram mot nagelns fria kant och filas till den längd och form du önskar.

Det vi ser mest på salongen idag är fyrkantig/square, spetsig/stiletto och ballerina/coffin.


Gelen sculpteras med fransk manikyr (vit smile linje), fransk ombre (vit faded), rosa transparant, färgad/heltäckande camou gele eller glitter och design.

Gelén härdas i omgångar under LED ljus och stelnar helt på bara nån minut.

sn9

Efter slutfilning blir resultatet en högblank, stabil konstnagel som inte skadas av remover, aceton eller andra vätskor som kan ha en upplösande effekt med andra material.

Behandlingen varierar mellan ca 90-150min beroende på utförande.


Nagelförstärkning utförs som ovan men med skillnaden vid förarbetet då vi applicerar konstmaterial på kundens egen nagel och använder den egna längden.

En förstärkning på egen nagel kan ge mer stadga då brytpunkten inte är densamma som när vi fäster en konstgjord tipp. All styrka sitter i vårt material och hur det appliceras.

Behandlingen varierar mellan ca 75-120min beroende på utförande.


Vi rekommenderar att använda nagelolja varje kväll och ha en nagelborste för god hygien.

Dessa naglar kräver inget eget underhållsarbete mellan dina besök som kan förekomma med andra material. Det räcker att du kommer på återbesök mellan 3-6 veckor beroende på behandlingstyp.

Gele Lack


Mycket populärt bland våra kunder både med konstmaterial och på egen nagel. Gelé lackning utförs som vanlig lackning i 3 steg. Underlack, färg och överlack. Vi har ett hundratal färger att välja mellan i vårt sortiment.

Behandlingstiden är ca 60min på egen nagel och ca 30min i tillägg på våra förstärkningsbehandlingar.Helmanikyr


Det här är behandlingen för dig som vill unna dig lite lyx och vill ta hand om den egna nageln utan konstmaterial. Du får sitta i vattenbad, nagelbanden tas bort, naglarna filas till önskad form och nagelolja poleras in i nageln. Behandlingen avslutas med en handmassage och en önskad lackning i valfri färg från våra 20 nyanser.

Behandlingen tar ca 60min.
Halvmanikyr


Du kan även göra en Halvmanikyr. Dina nagelband tas bort, naglarna filas till önskad form och lackas i valfri Topcoat med matt eller glansig finish. Perfekt alternativ mellan dina besök på Helmanikyr och är vår populäraste behandling för Män.

Behandlingen tar ca 30min.

webbokning

Naglar 

Herrgårdsgatan 19   054-210111

Copyright© 2020  nail it NAGELSTUDIO