SprayTan

SprayTan

Vi är ledande i Karlstad med vår SprayTan och Utbildar också nya Artister. Vill du bli en del av Sveriges bästa SprayTan Artister? Läs vidare under fliken Utbildning.

Vi använder världsledande märken som VANI-T, Moroccantan, TANify och Pure Tan till vår SprayTan. Vi skräddarsyr och blandar helt efter dig som kund och dina önskemål!

Dessa produkter finns för både professionellt utförande och hemmabruk och är de mest efterfrågade på marknaden!


Vätskorna har ekologiska ingredienser och bygger på gröna eller lila pigment och är rik på vitaminer och antioxidanter och har fräscha dofter som citrus, vanilj, kokos och rosolja.


Med Cocos, Jojoba, Argan och nyponolja för hudföryngring eller Guarana och Koffein för en firming effekt så används detta flitigt på marknaden. Även förebyggande vid pigmentförändringar, hudbristningar, celluliter och för att laga solskadad hud och ålderstecken. SprayTan är också ett perfekt alternativ för dig som är gravid!

Hos oss så väljer du som kund vilken nyans du önskar uppnå i slutresultat.

Välj mellan en skräddarsydd blandning med verkningstid på 8 tim med VANI-T, MoroccanTan och omtalde TANify, eller vår LYX med kortare verkningstid på 2-5 tim med våra Nyheter Activate och Illumin8 från VANI-T eller Moroccantan med flera nyanser och olika styrka.

Med vår GLOW maxar vi din SprayTan och förvandlar din färg till ännu djupare och mörkare ton med booster droppar och sköljs av efter 4-8tim.


Vid första skölj upplevs en ljusare nyans som sedan utvecklas upp till 24 tim.


Precis som solens strålar så försvinner din bränna stegvis när den inte underhålls. Din SprayTan varar i ca 7-10 dagar beroende på hudtyp och hur du följer våra skötselråd.

Vätskorna innehåller naturliga och ekologiska ingredienser och utan parabener och är INTE testade på Djur.

Har du några allergier?

Allergier med dessa produkter är väldigt sällsynt. För att ta reda på om du inte tål en produkt krävs det att du gör ett test hos oss på specifik vätska innan ditt besök.

Alla märken fungerar olika och med olika ingrediens. Prata med oss innan din behandling så väljer vi ut den vätska som passar dig bäst!


Din Spray Tan utförs i underkläder och vi använder oss av Turbo Twister Tower utsugsmonter för att våra kunder ska få den bästa upplevelsen. Vi tar emot kunder från 12år och gravida från v12.

Välkommen att boka din Spray Tan behandling hos oss!


Vi rekommenderar våra regelbundna Kunder att boka sina tider med minst 10 dagar mellan sina behandlingar för bästa resultat. Missa inte våra stämpelkort; 6e Halva Priset och din 12e SprayTan GRATIS.

Skötselråd


innan varje SprayTan

Skrubba kroppen med skrubbvantar och tvål samma dag även gärna dagen innan behandling.


EJ med peeling eller oljebaserade produkter!

Vi säljer skrubbvantar för 25:- paret.


Eventuell rakning/vaxning bör ske dagen innan.


Undvik deo, parfym, lotion och smink. Produkten ska appliceras på ren och torr hud.


Vi rekommenderar mörka EJ åtsittande kläder vid behandlingstillfället.


Vid dåligt väder, ta med paraply!efter din SprayTan

Undvik att komma i kontakt med vatten innan verkningstiden 2-8 tim uppnåtts.


Applicera EJ smink, parfym eller lotion innan du sköljt av produkten med risk för att bli fläckig.


Vid första skölj för kroppen använd bara vatten och återfukta huden med lotion efteråt.Ta hand om din hud och smörj huden morgon och kväll efter behandling för ett långvarigt resultat.

Det är viktigt att ni följer våra rekomendationer av verkningstid och skötselråd inför din behandling för att nå bästa resultat av din SprayTan. I vårat sortiment finns produkter för hemmabruk som hjälper dig underhålla din färg mellan dina SprayTan behandlingar.


Fråga oss så hjälper vi dig!

 Glöm inte bort skötselråden innan din SprayTan behandling! 


webbokning

SprayTan 

Herrgårdsgatan 19   054-210111

Copyright© 2020  nail it NAGELSTUDIO